مجتبی نخجوانی نیز که ۴۵ سال است در زمینه هنر نقاشی مشغول فعالیت است، در رابطه با اهمیت برپایی نمایشگاههای نقاشی یادآور شد: گالری داران خصوصی معمولا در اکسپو شرکت می کنند اما چون در تبریز گالری دار خصوصی نداریم از این رو موسسه شمس تبریزی این نمایشگاهها را برگزار میکند؛ اما در سراسر دنیا گالری داران خصوصی این موضوع را بر عهده گرفته و آثار نقاشانی که با آنان در ارتباط هستند را در اکسپو در معرض فروش قرار میدهند.
وی با اشاره به اهمیت برپایی اکسپوهای نقاشی در تبریز خاطرنشان کرد: اگر فرهنگ خرید آثار نقاشی برای خود در شهر تبریز جا بازکند و مردم آگاه شوند که تابلو نقاشی را هم به دیوار نصب میکنند، نتایج بسیار مثبت در این حوزه بر جای خواهد گذاشت، چرا که معمولا مردم اقدام به خرید و نصب تابلو فرش و تابلوهای بازاری و… گرایش دارند، اما افرادی که با فرهنگ بصری نقاشی بزرگ شدهاند فرق تابلوی بازاری با تابلو هنری را می دانند.
این استاد نقاشی متذکر شد: مردم تصور دارند که تابلو فرش سرمایه ای است که همواره ارزش افزوده خواهد داشت، در حالی تابلو نقاشی هم ارزش افزوده داشته وحتی از نظر زیبایی نیز نسبت به تابلو فرش ارجحیت دارد؛ در اروپا تابلوهای نقاشی را در موزهها نگه داری می کنند در حالی که تابلو فرش چنین نبوده و ممکن است در عرض چند صد سال یک تابلو فرش به خاطر قدمت به موزه منتقل شود.
وی با تاکید بر اینکه تابلو نقاشی در عین زنده بودن، جلوهی خاصی به محیط میدهد، افزود: برپایی اولین آرت اکسپوی تبریز قدم بسیار مثبتی بوده و امید است اذامه داشته باشد؛ در این دوره از برپایی نمایشگاه فروش آثار هنری عموم مردم خواهند توانست که تابلو نقاشی خریداری کنند.
گفتنی است، نمایشگاه فروش آثار هنری در رشتههای نقاشی، خوشنویسی، مجسمه و عکس از تاریخ سوم لغایت ۱۱ اسفند ماه سالجاری در مرکز خرید اطلس برگزار میشود.